کد مطلب: ۳۳۹۲۲
لینک کوتاه کپی شد

گوشت کنیایی به بازار ایران می‌آید

مهدی بختیاری‌زاده، مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهر تهران اعلام کرد: ۱۵ تا ۲۰ روز آینده گوشت کنیایی وارد کشور می‌شود

تریبون اقتصاد_ از 2 سال پیش توزیع گوشت گرم وارداتی دولتی با نرخ ارز ترجیحی 28500 تومانی آغاز شد. پس از آن این گوشت دولتی به چند شرکت بسته‌بندی خصوصی واگذار شد که مردم هم از نحوه کیفیت و توزیع آن گلایه‌مند بودند. 

به گزارش فارس، حال 10 روز است که ثبت سفارش برای واردات گوشت قرمز با ارز 72 هزارتومانی آغاز شده است و مدیرعامل تره‌بار شهر تهران می‌گوید که از مهر روزانه 60 تن گوشت گرم کنیایی با قیمت حدود 600 هزار تومان در تمامی میادین میوه و تره‌بار توزیع می‌شود این در حالی است که قیمت گوشت در بازار آزاد بیش از یک میلیون تومان است.

با وجود توزیع گوشت یخی برزیلی در تهران، مسئله کمبود گوشت و مشکلات مربوط به توزیع آن همچنان پابرجا است تا جایی که برخی از گوشت‌های وارداتی سر از بازار آزاد و یا قصابی‌ها در‌آوردند.

با وجود این، کارشناس امنیت غذایی فرید محمدیان می‌گوید که «واردات گوشت گرم به‌ویژه در شرایط کنونی ضرورتی ندارد. ما می‌توانیم به‌جای آن،   بیشتر   گوشت یخی وارد کنیم که هم ارزان‌تر است ‌و هم کیفیت بهتری دارد و به‌راحتی در دسترس قرار می‌گیرد.»

 کارشناس دیگر امنیت غذایی، کریم یادگاری، با بیان اینکه کیفیت گوشت گرم وارداتی بیشتر از گوشت یخی است، می‌گوید: «اما در شرایط فعلی، واردات گوشت گرم برای تأمین نیاز فوری مردم و جلوگیری از کمبود آن ضروری است و با نظارت دقیق می‌توان از توزیع ناعادلانه جلوگیری کرد و این گوشت را به‌درستی در دسترس اقشار کم‌درآمد با قیمت مناسب قرارداد.

کارشناسان می‌گویند که برای حل مشکل توزیع، باید نظارت دقیق‌تر بر واردات و توزیع گوشت اعمال شود، همچنین ایجاد فروشگاه‌های زنجیره‌ای دولتی و سیستم‌های الکترونیکی برای تخصیص کالابرگ گوشت به اقشار کم‌درآمد می‌تواند دسترسی عادلانه را تضمین کند.

لینک صفر

مطالب پیشنهادی
بیشتر بخوانید
دیدگاه
پربازدیدترین مطالب
تازه‌ترین عناوین