کد مطلب: ۲۸۴۱۴
لینک کوتاه کپی شد

شوک قطعی برق به تولید شیرینی و شکلات؛ احتمال تعطیلی بالا گرفت

عضو انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات با انتقاد از روند قطعی برق گفت ادامه این روند می‌تواند ضربه سنگینی به صنعت غذا وارد کند

تریبون اقتصاد_ یکی از اعضای انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران ضمن انتقاد از استمرار قطعی برق در بخش صنعت، از کاهش ظرفیت تولید در این حوزه خبر داده و تاکید کرد که ادامه این روند می‌تواند منجر به هدر رفت منابع و آسیب جدی به تولیدکنندگان طی ماه‌های آینده شود.

به گزارش تجارت نیوز، علیرضا احمدنژاد در گفت‌وگویی تصویری ضمن اشاره به وعده‌های دولت درباره تامین پایدار انرژی برای صنایع غذایی، اظهار کرد: در ابتدای سال انتظار داشتیم که در فصل گرم، برنامه‌ریزی مناسبی برای جلوگیری از تبعات ناشی از قطعی برقداشته باشیم؛ چرا که در جلساتی که با مسئولان وزارت صنعت داشتیم، در پایان سال گذشته به ما قول داده شد که صنعت، به‌ویژه صنایع غذایی به عنوان یکی از صنایع کلیدی کشور، از قطع برق مستثنا خواهند شد.

عضو انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شکلات و شیرینی ایران، ادامه داد: اما متأسفانه از اردیبهشت‌ماه، در حالی‌که هنوز سیستم‌های سرمایشی منازل فعال نشده و هوا آن‌چنان گرم نشده، با قطعی برق مواجه شدیم؛ این در حالی است که صنعت هنوز به‌طور کامل زیر بار نرفته و همچنان با شوک‌های ناشی از تغییر نرخ مواد اولیه دست‌وپنجه نرم می‌کند.

وی ضمن اشاره به کاهش قابل توجه ظرفیت تولید در بسیاری از واحدهای صنعتی این حوزه، تصریح کرد: بسیاری از همکاران ما امروز با یک‌سوم ظرفیت در حال فعالیت هستند چون در حوزه قیمت‌گذاری بلاتکلیف مانده‌اند. هنوز هم امیدواریم که وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت در نرخ گندم و سایر مواد اولیه بازنگری کنند، اما حتی اگر این اتفاق بیفتد، مشکل انرژی همچنان پابرجاست.

احمدنژاد خاطرنشان کرد: درحال‌حاضر شرکت‌ها، حدوداً با نصف ظرفیت فعالیت می‌کنند که تبعات آن ممکن است سه الی چهار ماه دیگر، خود را نشان دهد. تاب‌آوری شرکت‌ها بسته به اندازه و توان مالی آنها متفاوت است. به عنوان مثال زمانیکه امروز ماده اولیه‌ای همچون تخم‌مرغ که ۴۸ ساعت زمان مصرف دارد را وارد مجموعه می‌کنیم، به دلیل ناترازی یا قطعی برق خط تولید برای چند روز متوقف می‌شود، بنابراین مجبوریم این ماده اولیه را از چرخه تولید خارج کنیم که این به معنی هدررفت منابع و انرژی است.

عضو انجمن بیسکویت، شکلات و شیرینی ایران در پایان تاکید کرد: در چنین شرایطی توسعه خطوط تولید هم عملاً متوقف شده و ادامه این روند می‌تواند ضربه سنگینی به صنعت غذا وارد کند.

مطالب پیشنهادی
بیشتر بخوانید
دیدگاه
پربازدیدترین مطالب
تازه‌ترین عناوین