کد مطلب: ۲۷۷۳۴
لینک کوتاه کپی شد

دسترسی رایگان اماراتی‌ها به چت‌جی‌بی‌تی پلاس!

امارات اولین کشوری خواهد بود که شهروندانش به نسخه ChatGPT Plus، دسترسی خواهند داشت.

تریبون اقتصاد_شرکت‌های بزرگ فناوری مانند انویدیا، سیسکو، اوراکل و OpenAI قصد دارند در پروژه بزرگ هوش مصنوعی Stargate UAE امارات همکاری کنند. امارات متحده عربی، در قالب بخشی از این همکاری، اولین‌ بار در جهان دسترسی رایگان به ChatGPT Plus را برای همه شهروندان و ساکنان این کشور فراهم خواهد کرد.

به گزارش دیجیاتو، براساس گزارش Axios، شرکت OpenAI اعلام کرد امارات متحده عربی قرار است به اولین کشوری تبدیل شود که در آن هر شهروند و ساکن آن به ChatGPT Plus دسترسی رایگان خواهد داشت. قیمت اکانت پریمیوم این چت‌بات در حالت عادی 20 دلار در ماه است.

دسترسی رایگان شهروندان امارات به ChatGPT Plus

امارات و ChatGPT

OpenAI و شرکایش قرار است در پروژه استارگیت امارات خوشه محاسباتی هوش مصنوعی یک گیگاواتی در ابوظبی بسازند که انتظار می‌رود 200 مگاوات آن سال 2026 راه‌اندازی شود. در این پروژه شرکت‌های اوراکل، انویدیا، سیسکو، سافت‌بانک و G42 (استارتاپ هوش مصنوعی اماراتی) همکاری خواهند کرد.

همچنین امارات متحده عربی به‌ازای هر دلاری که در پروژه Stargate UAE سرمایه‌گذاری می‌کند، یک دلار در زیرساخت‌های هوش مصنوعی ایالات متحده (ازجمله Stargate آمریکا) سرمایه‌گذاری خواهد کرد. دولت آمریکا این معاملات را فرصتی برای گسترش قدرت ایالات متحده و مقابله با نفوذ چین می‌داند.

«سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI، می‌گوید با تأسیس اولین استارگیت خارج از ایالات متحده در امارات به‌سوی دستیابی به پیشرفت‌های مهمی مانند ساخت داروهای ایمن‌تر، یادگیری شخصی‌سازی‌شده و انرژی مدرن در کشورهای مختلف گام برمی‌دارد که درنهایت به نفع تمام جهان خواهد بود. البته منتقدان نگران‌اند با صادرات تراشه‌های پیشرفته و دانش فنی آمریکا به کشورهایی مانند امارات متحده عربی که روابط نزدیکی با چین دارند، دسترسی چین به فناوری ایالات متحده آسان‌تر می‌شود.

درکل، همکاری آمریکا با امارات برای توسعه فناوری هوش مصنوعی قدم‌های اول این کشور محسوب می‌شود. «دیوید ساکس»، تزار هوش مصنوعی کاخ سفید، گفته است: «اینها معاملات متمرکز بر آمریکا هستند که سرمایه‌ها را به ایالات متحده هدایت می‌کنند، تراز تجاری ما را بهبود می‌بخشند و فناوری آمریکایی را به‌عنوان استاندارد جهانی تثبیت می‌کنند.»

مطالب پیشنهادی
بیشتر بخوانید
دیدگاه
پربازدیدترین مطالب
تازه‌ترین عناوین