کباب با برگ مو؛ طرز تهیه غذایی متفاوت خانگی به روش ساده!

در روزهای بهار که برگ مو در بازار زیاد است، تجربه غذاهای لذیذ میتواند خاطره ای به یاد ماندنی برایتان به جا بگذارد.
تریبون اقتصاد_برگ مو طعم بسیار لذیذ و خوشمزهای دارد اما آیا میدانید که تنها کاربرد این برگ در تهیه دلمه نیست؟ میتوانید با پیچیدن کباب دور برگ مو، به آن عطر و طعم بینظیری بدهید.
مواد لازم مقدار مورد نیاز
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
گوشت چرخ کرده | نیم کیلو |
پیاز | 2 عدد بزرگ |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
برگ مو | ۲۰۰ گرم |
مرحله اول: پیاز را رنده کنید
به گزارش اکالا، پیازها را رنده کنید و آب آنها را بگیرید. سپس پیاز را با گوشت چرخ کرده ترکیب کرده، ادویهجات را اضافه کنید و مانند مایه کباب تابهای ورز دهید.
روی ظرف را بپوشانید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعمها با هم ترکیب شوند و کباب خودش را بگیرد.
مرحله دوم: برگها را بخیسانید
برگ مو را بشورید و سپس آن را در یک ظرف بزرگ آب سرد خیس کنید. بگذارید برگها یک ساعت در آب بمانند و خوب خیس بخورند. این کار مقاومت برگها را نسبت به دما افزایش میدهد.
مرحله سوم: کباب را بپیچید
تکهای از ترکیب گوشت را برداشته داخل دست شکل دهید و در یک لایه برگ مو بپیچید. میتوانید برگ مو را مانند مدل رول کردن دلمه بپیچید. بهتر است هر تکه گوشت را خیلی ضخیم نگیرید تا خوب مغز پخت شود.
بعد از پیچیدن لایه اول برگ مو، هر کباب را با دو برگ دیگر هم بپیچید؛ طوری که هر تکه گوشت بین 3 لایه برگ مو قرار گیرد.
مرحله چهارم: گوشت را کباب کنید
گوشتهای پیچیده در برگ مو را در یک توری کبابپزی بچینید و سپس روی حرارت ملایم منقل بگیرید. بگذارید دو طرف گوشت کاملا روی حرارت ملایم بماند و خوب بپزد. نگران سوختن لایه رویی برگها نباشید و بگذارید خوب مغزپخت شود.
مرحله پنجم: کباب را سرو کنید
معمولا برگ رویی کباب میسوزد. آن را جدا کنید و کباب را با لایههای باقی مانده برگ مو، در کنار سبزی خوردن، کته یا نان سرو کنید. نوش جان
نکات و فوتوفن های طرز تهیه برگ مو
با رعایت نکات زیر میتوانید کباب برگ مو را به بهترین شکل ممکن آماده کرده و از طعم بینظیر آن بهره ببرید:
در صورت تمایل میتوانید این کباب را در فر نیز بپزید.
اگر دوست دارید کباب شما چربتر باشد، میتوانید کمی هم دنبه چرخ شده به مواد کباب اضافه کنید.
برای مواد داخل این کباب میتوانید از ترکیب پیاز و چرخ کرده مرغ، قارچ و یا حتی ترکیب سویا و پیاز هم استفاده کنید.
دلیل پیچیدن کباب در 3 لایه برگ این است که در صورت سوختن لایه رویی بتوانید آن را به راحتی جدا کرده و کباب را با لایههای برگ زیری سرو کنید.
میتوانید به ادویهجات داخل کباب کمی هم پودر سیر اضافه کنید. در صورت علاقه به طعم تند، میتوان فلفل چیلی ساطوری شده را هم به مواد کباب اضافه کرد.
لینک صفر