کد مطلب: ۵۴۳۸

عرضخ مرغ در تهران ۲۰ درصد افزایش یافت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: از ابتدای سال تاکنون، بیش از ۱۱ میلیون و ۴۶۳ هزار قطعه جوجه‌ریزی انجام شد که با توجه به جوجه ریزی مناسب و افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران، بازار گوشت مرغ به ثبات قیمتی رسید.

«جبرئیل برادری» با بیان اینکه جوجه ریزی استان تهران تا پایان آذرماه به بیش از ۱۲ میلیون قطعه خواهد رسید، افزود: با توجه به نیاز استان به محصولات پروتئینی و تامین بخشی از نیاز جامعه از طریق سایر استان ها، توسعه، تجهیز و فعال‌سازی واحدهای راکد و نیمه فعال استان با هدف افزایش میزان جوجه ریزی در دستور کار قرار گرفته و با برنامه ریزی‌های انجام شده از ابتدای امسال پنج واحد مرغداری با ظرفیت ۲۶۹ هزار و ۷۰۰ قطعه به چرخه تولید بازگشته است. 

به گزارش ایرنا، وی با مقایسه این میزان جوجه ریزی نسبت به هدفگذاری انجام شده، اظهار داشت: ۱۳۴ درصد هدفگذاری و برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی برای جوجه ریزی در استان طی این مدت محقق شده است؛ بنابراین بابت تأمین گوشت مرغ در استان هیچ نگرانی نداریم و این اقدامات تضمین‌کننده ثبات بازار و آرامش خاطر مردم در ماه‌های آینده خواهد بود. 

برادری از ورود روزانه یک‌هزار و ۴۵۰ تا یک‌هزار و ۶۵۰ تن گوشت مرغ گرم به استان تهران خبر داد و گفت: از ابتدای امسال ۱۷ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ منجمد نیز برای رفاه حال خانوار تا پایان مهرماه در سطح استان توزیع شده است و این روند همچنان ادامه خواهد داشت؛ همچنین در روزهای اخیر ورودی مرغ گرم به بازار ۲۰ درصد افزایش یافته است. 

وی، انجام مستمر بازرسی‌ها را راهکار مهمی برای مقابله با سودجویی‌ها دانست و تصریح‌کرد: در هفت ماه نخست امسال ۲۹ هزار و ۷۸۰ مورد بازرسی از واحدهای عرضه مرغ و غرفه‌های میادین میوه و تره بار انجام شده که یک‌هزار و ۳۰۰ برگه تخلف در پی این بازرسی‌ها صادر شد و واحدهای متخلف ۹۰۸ میلیارد تومان جریمه شدند. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران اظهار داشت: با این شرایط، انتظار می‌رود که نه تنها تولید گوشت مرغ به میزان قابل توجهی افزایش یابد، بلکه قیمت‌ها نیز به نحو مطلوبی کنترل شود و این امر به نفع مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان خواهد بود.

 

بیشتر بخوانید
دیدگاه
پربازدیدترین مطالب
تازه‌ترین عناوین