کد مطلب: ۲۹۰۳۷
لینک کوتاه کپی شد

اطلاعیه وزارت بهداشت درباره حقیقت مصرف جگر خام

جگرخام نه تنها برای کم خونی مفید نیست، بلکه باکتر‌های گرما ندیده، باعث تشدید بیماری در انسان می‌شود.

تریبون اقتصاد_دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می شود؟، مطرح کرد: اگرچه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می آید، اما مصرف آن به صورت خام و نیمه پخته می‌تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری‌های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.

به گزارش بهداشت نیوز، بنابراین، برای رفع کم‌‎خونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود.

لینک صفر

مطالب پیشنهادی
بیشتر بخوانید
دیدگاه
پربازدیدترین مطالب
تازه‌ترین عناوین