اطلاعیه وزارت بهداشت درباره حقیقت مصرف جگر خام

جگرخام نه تنها برای کم خونی مفید نیست، بلکه باکترهای گرما ندیده، باعث تشدید بیماری در انسان میشود.
تریبون اقتصاد_دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کمخونی می شود؟، مطرح کرد: اگرچه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می آید، اما مصرف آن به صورت خام و نیمه پخته میتواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماریهای عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.
به گزارش بهداشت نیوز، بنابراین، برای رفع کمخونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود.
لینک صفر