ببینید| شش خوراکی محبوب که قاتل فشارخون هستند!

مصرف برخی از خوراکیها همچون سوسی و کالباس سبب بالا رفتن فشار خون میشود
تریبون اقتصاد_ فشار خون کنترلنشده نهتنها احتمال سکته مغزی و قلبی را افزایش میدهد بلکه خطر نارسایی کلیهها را بشدت زیاد میکند. همچنین آسیب به چشم و پارهشدن رگها و نیز افزایش خطر بروز آلزایمر و مشکلات حافظه هم با فشار خون کنترلنشده بسیار محتمل است.
به گزارش خبر آنلاین، دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی در این باره با تاکید بر اینکه افراد مبتلا به فشار خون برای تعیین میزان و نحوه مصرف داروی کنترل فشار خون باید با پرشکشان بصورت مداوم در ارتباط باشند،میگوید:همچنین مصرف هر خوراکیهای شوری میتواند عارضه پرفشاری خون را تشدید کند.
وی میافزاید: خوراکیهای بسیار شیرین هم از جمله نوشیدنیها و شیرینیهای بسیار شیرین منجر به تشدید فشار خون میشود.
وی تاکید میکند:خوراکیهایی که چربیهای اشباع در آنها زیاد است مثل چربیهای جامد و کره هم فشار خون را تشدید میکند. غذاهای فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس و غذاهای کنسروی نیز فشار خون را بالا می برد.